Evenement

Algemene informatie

Datum
dinsdag 25 september 2018
Aanvangstijd
16:30
Eindtijd
20:00
Locatie
Technische Unie Amersfoort
Meer informatie

Nederland bevindt zich aan het begin van een energietransitie. We worden daarmee minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en gaan meer decentraal energie opwekken. In nieuwbouw zijn nieuwe installatieconcepten vaak relatief gemakkelijk in te passen. Maar hoe zit dat bij renovaties en aanpassingen in bestaande bouw?

Hoe pas je nieuwe installatieconcepten zoals warmtepompen toe in een bestaand pand? Wat zijn de noodzakelijke maatregelen bij warmwatertapinstallaties en zonneboilers en hoe dient het onderhoud en beheer te worden ingericht? En hoe beïnvloedt dit de mogelijke groei van Legionella?

Tijdens de installateursavonden krijgt u daar een duidelijk beeld van door de interactieve presentaties. Zo komen de nieuwe Waterwerkbladen aan bod, met de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de vorige versies, net als de nieuwe installatieconcepten. De avonden duren drie uur en zijn inclusief een eenvoudig buffet. Door een van de avonden bij te wonen, bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en belangrijkste veranderingen in het vak van watertechnisch installatiewerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.