fbpx
Artikel

Altijd werkend gereedschap bij u

Een bouwvakker zonder werkend gereedschap is natuurlijk hopeloos verloren op de bouwplaats. In deze hectische periode waar in de bouw elke seconde werktijd telt moet het gereedschap overal en altijd functioneren. Accugereedschap is daarom onontbeerlijk. Accugereedschap bij Mastertools.nl biedt wat dat betreft interessante aanbiedingen.

U kent het wel: aankomend op de bouwplaats ziet u nog geen stopcontacten, omdat er nog geen stroom is aangesloten. Hoe sluit u dan uw netstroom boormachine aan? Met twee opgeladen accu’s had u gelijk aan het werk gekund en zou u moeiteloos de gehele dag kunnen doorwerken. Behalve dat u overal en altijd met accugereedschap aan de slag kunt, is het ook nog eens fijner werken. Kabels zitten immers altijd in de weg, zeker op lastig bereikbare plekken. Bovendien hoeft u geen verlengkabels te gebruiken en op zoek te gaan naar nieuwe stroompunten. Dat houdt alleen maar op en die tijd hebt u niet.

U kunt het zo gek niet bedenken of er is een accu voor elk type gereedschap. Accumachines presteren tegenwoordig net zo goed als netstroom uitvoeringen. Handig is dat de accu’s uitwisselbaar zijn voor alle bewerkingsmachines van een bepaald merk. U hoeft dus niet voor elk gereedschap een nieuwe accu aan te schaffen. Gereedschapsmerken springen hierop in door bepaalde combinaties aan te bieden; enkel een body zonder losse accu of een totale set.

Deze tekst is verzorgd door onze partner