fbpx
Artikel

Compact Wastafelmeubel

Met de Insert heeft Alape een compacte klasse wastafelmeubels voor toiletruimte of kleine badkamer voorhanden. Met de nieuwe wasbakvorm Tangens heeft de fabrikant bovendien een aardige toevoeging op het componentensysteem voor het vormgeven van individuele wastafelmeubelen in huis. De Insert van Alape is een compact wastafelmeubel, speciaal voor de kleinere badkamer. Busalt Design uit Duitsland tekende voor het ontwerp;een schotelvormige waskom van geglazuurd staal in een onderbouw van gepoedercoat metaal. Door de afgeronde randen past de onderbouw zich optimaal aan de vorm van de schotelvormige waskom aan en verbergt tevens alle technische aansluitingen door zijn hoogte. Het ensemble wordt afgerond door een optionele spiegel, met of zonder verlichting. Er zijn twee uitvoeringen leverbaar; de Insert.storage en de Insert.corner.

 

Storage uitvoering
Bij de Insert.storage bevat de onderbouw naast de geïntegreerde handdoekhouder een praktische opbergruimte voor  verzorgingsartikelen. Insert.storage is afhankelijk van uitvoering geschikt voor muur- of staande armaturen. De lage opbouwhoogte van de geïntegreerde waskom, in wit of antracietbruin leverbaar en naar keuze links of rechts t.o.v. de onderbouw plaatsbaar,  maakt verlenging van armaturen overbodig. De Insert.storage is er in de afmetingen 450 mm (B), 450 mm (H), 330 mm (D).

De Insert.corner. is de plaatsbesparende hoekvariant. Net zoals voor Insert.storage is een op het wastafelmeubel afgestemde spiegel met of zonder lamp beschikbaar. Bijzonder bij de spiegel zijn de witte zijprofielen passend bij de kleurstelling van waskom en onderbouw. De Insert.corner is te koop in de afmetingen 250 mm (B), 450 mm (H), 250 mm (D). De onderbouw is eveneens van metaal gemaakt en wit gepoedercoat.

 

Nieuw wasbakvorm
De nieuw wasbakvorm  Tangens, vormgegeven door Lykouria Design uit Londen, beschikt over de bij Alape gebruikelijke heldere lijnvoering en een strikt geometrische buitenvorm. Alleen de contouren van de hoeken komen met vrij grote radiussen met de rondingen van de inwendige lijnvoering overeen. De nieuwe wasbakvorm is in de afmeting 700 x 385 mm als inbouwwasbak, onderbouwwasbak of opbouwwasbak van geglazuurd staal te koop en past hiermee prima in het componentensysteem van Alape .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.