fbpx
Artikel

De buitenruimte van het huis van je klant upgraden voelt vaak als iets optioneels. Toch is het de moeite waard. Ten eerste verhoogt het de marktwaarde van de woning, dus als je klant het in de nabije toekomst wil verkopen, zal een geüpgrade buitenruimte het huis interessanter maken voor potentiële kopers. Bovendien is tijd buiten doorbrengen gezond. Dit kan ook in de winter met de volgende opties om het buitenterras te verwarmen. Installeer ze voor je klant.

Buitenhaard

Een buitenhaard is een van de bekende manieren om een ​​buitenruimte te verwarmen. Er bestaan draagbare opties als je klant de indeling van het buitenterras persoonlijker wil maken. Bovendien kunnen ze worden aangewakkerd door hout of gas te gebruiken. Deze optie is ook zeer aanpasbaar en esthetisch aantrekkelijk. Het voegt karakter en verfijning toe aan een buitenruimte. Bovendien maakt het de overkapping van ForaVida gezellig en uitnodigend. Alleen daarom al is het een goed idee om als installateur een buitenhaard te plaatsen op het buitenterras van je klant. 

Terrasverwarmer

Als je klant de ruimte op een minder geavanceerde manier wil verwarmen, kun je als installateur overwegen om terrasverwarmers te gebruiken. Dit is vooral perfect in het geval van een kleiner buitenterras. Er zijn enkele opties voor terrasverwarmers, zoals aan de muur gemonteerde, hangende of staande typen. Ongeacht wat je kiest, het belangrijkste is dat het perfect in de ruimte past en dat het zijn doel dient om het op te warmen. Wordt er ook een glaswand voor overkappingen geplaatst in het buitenterras? Houd hier dan als installateur rekening mee bij de keuze voor een terrasverwarmer. 

Vloerverwarming

Aan de andere kant, als je klant een meer hightech en verborgen aanpak wenst voor het verwarmen van het terras, dan kun je als installateur overwegen om vloerverwarming te gebruiken. Deze optie is het overwegen waard als de klant liever elektriciteit gebruikt om het terras te verwarmen. Deze specifieke optie biedt het smelten van gevallen sneeuw als functie, in tegenstelling tot andere opties voor het verwarmen van buitenruimtes. Anderen installeren dit ook op hun looppaden om te voorkomen dat sneeuw en ijs zich vormen, waardoor de grond veel veiliger wordt om op te lopen. Het is echter vermeldenswaard dat het moet worden geïnstalleerd door een ervaren professional.  

Het is duidelijk dat het upgraden van iemands buitenterras tal van voordelen met zich meebrengt. Vooral als je klant graag het jaar rond buiten zit of evenementen bij hem/haar thuis organiseert. Een installateur kan dan een van de bovenstaande verwarmingsopties installeren in het buitenterras.