fbpx
Artikel
badkamerupgrade

Niets is zo belangrijk als een tevreden klant. Een badkamerupgrade kan de perfecte manier zijn om mensen blij te maken. Een badkamer is een plek om te ontspannen en ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven. Hoe maak je van een badkamer een oase van rust en ontspanning?

Het toevoegen van luxe extra’s is de perfecte manier om een badkamer om te toveren tot een wellness-ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een ligbad, een sunshower, een regendouche of een sauna. Met deze luxe extra’s creëer je een plek waar mensen heerlijk kunnen ontspannen en genieten van ultiem comfort. In deze tekst lees je alles over de verschillende luxe extra’s die je kunt toevoegen aan een badkamer en hoe deze te integreren zijn in het badkamerinterieur.

Een ligbad: een luxe toevoeging aan het badkamerinterieur

Een ligbad is de perfecte manier om een badkamerinterieur te upgraden en een vleugje luxe toe te voegen. Of je nu een volledige badkamerrenovatie plant of simpelweg het design wilt verbeteren: een ligbad is een aanwinst voor elke badkamer. Het is een perfecte plek om te ontspannen na een lange dag en biedt een uitgelezen kans om het badkamerinterieur net iets comfortabeler te maken. Of je nu kiest voor een klassiek vrijstaand bad of een modern inbouwbad, met een ligbad creëer je een oase van rust en ontspanning in de badkamer.

Sunshower: ultieme ontspanning

Een sunshower van Tegeldepot is de ultieme luxe toevoeging aan een badkamer. Het combineert de voordelen van zonlicht en infraroodstraling, waardoor het de perfecte manier is om te ontspannen en de gezondheid van klanten te verbeteren. Het stimuleert namelijk de aanmaak van vitamine D, bevordert de bloedcirculatie en vermindert stress en spierpijn. Met een sunshower creëer je een oase van rust en ontspanning in de badkamer.

Wanneer je de douche van een klant gaat renoveren, is dit de uitgelezen kans om te kiezen voor een inbouw sunshower. Klanten die een renovatie nog even willen uitstellen, kunnen kiezen voor een opbouwvariant.

Andere luxe extra’s voor een ontspannende badkamer

Naast een ligbad en een sunshower zijn er nog andere luxe extra’s die een badkamer kunnen omtoveren tot een ontspannende oase. Denk bijvoorbeeld aan een regendouche, een sauna of een jacuzzi. Met deze extra’s creëer je een wellness-sfeer in de badkamer en genieten klanten van ultieme ontspanning en comfort.

Daarnaast kun je technologie integreren in de badkamer, zoals een geautomatiseerde douchetimer en slimme ambianceverlichting. Met deze luxe extra’s maak je van een badkamer helemaal af.

Heb je veel ideeën, maar weet je niet waar je moet beginnen? Zoek dan online naar badkamer inspiratie en ga van start!