Geld zoekt installateur

private investeerders

Er lijkt een nieuw tijdperk aangebroken te zijn in de installatiewereld. Een gigamarkt voor verduurzaming ligt er grotendeels onontgonnen bij, de politiek die er zijn schouders onder zet en investeerders die er brood in zien. Installateurs die ervan willen profiteren moeten echter wel meekunnen en mee wíllen met de schaalsprong die van ze wordt verwacht. “De groeimotor aanzetten: het moet maar net bij je passen.”

Het is veelzeggend als een installatiebedrijf een nieuwe operationeel directeur binnenhaalt die afkomstig is van Coolblue. Remco de Jong werkte tien jaar bij Coolblue. Hij bouwde de last mile delivery van het bedrijf uit tot internationaal opererend bedrijfsonderdeel met 1.750 mensen op 33 locaties in drie landen. “Warmtepompen hebben de wind in de rug, dus zochten wij iemand die onze stevige groeiambities in goede banen kan leiden. Die persoon vonden wij in Remco”, zegt Stijn Otten, directeur en oprichter van HeatTransformers. En Remco de Jong, vers in het veld, ziet vooral een “mooi, jong en snel” bedrijf met “veel groei en dus ook veel uitdagingen”.

Verder lezen? Log in met je abonneenummer of Premium-account. Een abonnement heb je al vanaf € 6,38 per maand.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een Premium artikel
Premium artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Installatie.

Digitaal basis

Voor slechts € 6,58 per maand sluit je al een Premium abonnement af. Zo heb je altijd toegang tot alle (verdiepende) artikelen, video’s en berichten waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding