Holland Warmte: voorsprong in het veld

Holland Warmte

Installatiebedrijf Holland Warmte wordt als onderdeel van BDR Thermea het installatievehikel waarmee Remeha dichter op de particuliere markt wil zitten. Het doel: meer informatie en ervaring uit de praktijk inzetten voor product en procesinnovatie. De service-installateur ziet kansen op het gebied van opleiding, en groei naar een servicebedrijf in duurzame techniek.

Het was begin dit jaar een overname die veel wenkbrauwen deed fronsen: servicebedrijf Holland Warmte is overgenomen door BDR Thermea, het moederbedrijf van Remeha. Bij het 58-jarige bedrijf moesten ze in mei 2022 met de ogen knipperen toen één van de grootste fabrikanten van verwarmingstoestellen in Europa aan de lijn hing, erkent commercieel directeur Marianne van Triet (58). Samen met haar broer Theo (52, technisch directeur) vormt ze de bedrijfsleiding van het 40-koppige Zuid-Hollandse servicebedrijf. Natuurlijk, installatiebedrijven gaan op dit moment vaak van de hand. Private investeerders, maar ook bedrijven die in omzet en mensen willen groeien, zijn op dit moment stevig aan het winkelen. Toch is deze deal met het moederbedrijf van Remeha een primeur voor Nederland.

Abonnees van Installatie.nl lezen dit artikel gratis.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een Premium artikel
Premium artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Installatie.

Digitaal basis

Voor slechts € 6,58 per maand sluit je al een Premium abonnement af. Zo heb je altijd toegang tot alle (verdiepende) artikelen, video’s en berichten waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding