Hybride warmtepomp in dakvlak verwerkt

De nieuwe Indak Hybride van Breman Installatiefabriek is een nieuwe geprefabriceerde kunststof kuip met verstelbaar aluminium frame. Deze renovatieoplossing herbergt alle techniek voor een (hybride) warmtepompinstallatie, inclusief montagebord aan de binnenzijde. Het buitendeel staat in het dakvlak, maar wél buiten en kan zonder hoogwerker geserviced worden. En je kunt er meerdere op een dag zijn plek hijsen.

Hoe dit werkt lees je hieronder.

De Indak Hybride gaat dit najaar in kleine aantallen toegepast worden in de praktijk, waarna het klaargestoomd wordt voor grootschalige marktintroductie. Het indak-systeem komt dan naast de al bestaande LWP-schoorsteen van Breman Installatiefabriek op de markt. Die LWP is een bovendakse oplossing met serviceluik voor het buitendeel van een lucht/water-warmtepomp. Deze ‘dakkapel’ voor de buitenunit is al ongeveer 2000 keer toegepast, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Tekst gaat verder onder de video.

https://youtu.be/Ac3PjtbZgag
Een korte impressie van de Indak Hybride. Hieronder de technische uitleg.

Hieronder de technische beschrijving.

Dit artikel is gratis voor (online) abonnees van Installatie. Abonnee ben je al vanaf €6,38 per maand.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een Premium artikel
Premium artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Installatie.

Digitaal basis

Voor slechts € 6,58 per maand sluit je al een Premium abonnement af. Zo heb je altijd toegang tot alle (verdiepende) artikelen, video’s en berichten waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding