fbpx
Artikel

Inschrijving VSK Awards van start

De inschrijving van de VSK Awards 2012 is gestart. Installatiebedrijven en fabrikanten kunnen met prestaties volop in de spotlights komen tijdens de VSK in februari volgend jaar.

Met het uitreiken van de VSK Awards wil de beursorganisatie laten zien hoe innovatief en initiatiefrijk de installatiebranche is. Ieder jaar weer ontvangt de jury bijzondere inzendingen die bijdragen aan de trots die wij voor de branche voelen. Drs. E. Nijpels, juryvoorzitter VSK Awards 2012 nodigt u graag uit om uw inzending te doen. Het vakblad Installatie en Sanitair heeft de prijs geadopteerd.

Ga naar www.vskawards.nl en doe uw inzending voor de VSK Awards 2012. In aanmerking komen producten, diensten, concepten, projecten of processen uit de branche. Er zijn vijf categorieën: Aarde, Lucht, Vuur, Water en de VSK Projectenprijs, een nieuwe categorie voor samenwerkingsprojecten in de renovatie. Alle inzendingen worden door een onafhankelijke jury beoordeeld op: innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en prijs/kwaliteitverhouding. Op de website van de VSK Awards vindt u meer informatie over de categorieën en de kosten die aan de inzending zijn verbonden of downloadhier de inschrijffolder van de VSK Awards 2012.

 

Inschrijven kan t/m 4 oktober 2011

‘De installatiebranche draagt bij aan de ambities van de Nederlandse samenleving en is veerkrachtig gebleken in tijden van recessie. Het innovatieve karakter van onze branche en de samenwerkingen die ik om me heen zie ontstaan, bieden slagkracht voor een succesvolle toekomst, aldus Gerard Deen, bestuursvoorzitter VSK Awards’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.