fbpx
Artikel

Lightzone over Fieldpiece

“Onze eerste aanraking met Fieldpiece was bij de opleiding op het ROVC in Ede. Hier hebben wij kennis gemaakt met het merk Fieldpiece waarbij wij meer wilden weten over hun producten. Na een aangenaam kennismakingsgesprek met Arne Kooloos hebben wij ervoor gekozen om Fieldpiece voor vast in onze werkbus mee te nemen.” Aan het woord zijn Maikel Schokkenbroek en Evan Ehrens van Lightzone.

.

.

.

De manifold voor alle weersomstandigheden

“Eén van de hoofdrollen is uiteraard weggelegd voor de geweldige, waterdichte en digitale manifold. Dit uiterst goed ontwikkeld product is een verademing voor iedere koelmonteur. Aangezien wij in Nederland nooit zeker zijn van een lekker zonnetje, is de manifold uiterst geschikt voor ieder groot of klein werk tijdens alle weersomstandigheden. Ermee gooien is als vloeken in de kerk. Maar het robuuste design van de manifold zorgt ervoor dat het wel tegen een stootje kan.”

Fieldpiece Joblink

“Wat ons zowel overtuigde van het merk Fieldpiece is de Joblink koppeling tussen alle producten, waarin je in één oogopslag alle waardes kunt aflezen via een app op je telefoon. Dit is natuurlijk uiterst handig wanneer je op meerdere plekken tegelijk bezig bent en de klus toch nauw in de gaten wilt houden. Nadat alle waardes definitief zijn, kan hier ook een compleet rapport van worden uitgedraaid voor in het persoonlijke logboek van de klant. Wij merken ook dat sinds wij met dit gereedschap werken, wij de klant beter kunnen meenemen in het proces en wanneer nodig sneller een oorzaak van een storing kunnen vaststellen.”

Lees hier meer over de producten van Fieldpiece.