fbpx
Artikel

Nieuwe franchisers Baden+

De nieuwe franchisebedrijven van Baden+ stellen zich kort voor. In totaal heeft de nieuwe formule nu 5 bedrijven aan zich gebonden.  

Plooy installatiecentrum bestaan 50 jaar en heeft Badhoevedorp en omstreken als werkgebied voor het kleine loodgieters- en installatiewerk tot grote projecten waarbij meerdere disciplines betrokken zijn. Naast het installatiebedrijf heeft Plooy ook een Doe-het-zelf winkel op het gebied van loodgieters- en dakbedekkingsbenodigdheden met daarbij aansluitend een ruim gesorteerde sanitairshowroom. Per juni 2011 is Plooy de samenwerking aangegaan met Baden+ om de professionaliteit in uitstralingen en externe communicatie te vergroten.

 

Ook totaalinstallateur Dekker Installatiebedrijf in Ede heeft zich per 1 juni aangesloten bij Baden+.  De sanitairshowroom was tot op heden vooral gericht op de projectenmarkt. Omdat die markt de laatste jaren erg moeilijk is, heeft Dekker de strategische keuze gemaakt om zich meer op de particuliere markt te richten. Dit houdt in dat de winkel wordt aangepast en dat de consument actief bewerkt moet worden.

 

Eveleens sanitair is van dezelfde eigenaar als installatiebedrijf C vd Lagemaat BV in Aalsmeer. Ook dit is een totaalinstallatiebedrijf met een lange historie. De sanitairshowroom moet in de komende jaren meer rendement opleveren en dat betekent allereerst dat er meer klanten in de showroom moeten komen. Hiervoor is Eveleens op zoek gegaan naar een partner. Na diverse formules gesproken te hebben heeft men per 1 juli gekozen voor Baden+. “De Baden+formule richt zich op het vermarkten van de speciaalzaak en focust zich op de complete badkamer in het midden tot middenhoge segment. Dit past bij ons”, volgens Ben Tieleman van Eveleens Sanitair.

 

Willemsen Installatiebedrijf in Terneuzen is het vijfde bedrijf dat voor Baden+ heeft gekozen. “Deze beslissing is wel overwogen genomen” geeft Mevrouw van der Peijl-Willemsen aan. “Het is een prettige gedachte om gebruik te kunnen maken van de professionaliteit van een formule. Samen met de Baden+ website en de folder kunnen wij ons bedrijf nog meer onder de aandacht brengen. Dat is essentieel voor nu en zeker voor de toekomst.” Willemsen Installatiebedrijf is een familiebedrijf , opgericht in 1965,waar kwaliteit en loyaliteit naar de klant de rode draad vormen. Dit past bij een formule als Baden+.

 

De allereerste franchisenemer van de nieuwe formule was Keukenstudio Van der Woude in Heerenveen.

1 reactie op “Nieuwe franchisers Baden+

  1. Micheal schreef:

    Thank you for the update Sr.Sandy.I hope all goes well for you with all of the envtes coming up.Note, I posted a follow up response to your post on women in the RC Church.I sincerely appreciate all the wonderful work that you are doing and for the wonderful expression of your life as you live your vocation.In Gratitude,Kazimer Kaz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.