fbpx
Artikel

Nominaties VSK Awards: categorie Water

In de categorie Water de Ecostat Select van Hansgrohe, de Monolith Wastafel van Geberit en de TECElux van TECE genomineerd. De uitreiking vindt plaats op maandag 6 februari tijdens de VSK in Utrecht. De genomineerde producten zijn allemaal te zien op de beursvloer.  

Ecostat Select

hansgroheDe thermostaatkraan Ecostat Select van het Duitse Hansgrohe is zowel in design en comfort als in veiligheid en functionaliteit vernieuwd. De kraan beschikt over een glazen planchet in spiegelend chroom of wit als aflegplek onder de douche. De kraan is eenvoudig te bedienen dankzij de duidelijke symbolen en de ergonomische metalen grepen. Daarnaast is het product eenvoudig te monteren vlak tegen de wand. De waterdoorvoer is volledig geïsoleerd in het kraanhuis. De kraan wordt dus niet te heet. Ecostat Select thermostaten zijn voorzien van de EcoSmart functie. De ingebouwde begrenzer beperkt de waterdoorstroom standaard met 50% tot ongeveer 10 liter water per minuut. Ecostat is dus duurzaam en waterbesparend.

 

geberitMonolith Wastafel

De Geberith Monolith Wastafel Element is een multifunctioneel designelement, waaraan een kraan en een wastafel bevestigd kan worden. Functionaliteit en design worden gecombineerd. De ruimte wordt efficiënt gebruikt, doordat de aan- en afvoerleidingen, de wastafelsifon, de wastafelkraan en opberglades zich allemaal in het element bevinden. De techniek en installaties zijn weggewerkt, maar blijven wel toegankelijk. Naast de functionele toepassingen heeft het wastafelelement een strak en modern design door de glazen voorplaat en de aluminium zijkanten. Afwerking na het plaatsen is niet nodig. Het product bespaart op installatiekosten, mogelijke faalkosten, en onderhoud. Het element is dus duurzaam en efficiency verhogend.

TECElux

teceTECElux is een nieuwe spoelmodule voor het toilet waarin verschillende componenten zijn geïntegreerd. Het probleem dat de installateur in samenwerking met de aannemer vele losse componenten moet installeren is opgelost. De module beschikt over een aantal (optionele) innovaties: een optische bediening voor het spoelen, een elektrische hoogteverstelling van het toilet, geurafzuiging met een koolfilter en een spoelreservoir met een waterbesparend spoelventiel en drosselringen om de spoeldruk in te stellen. Het design wordt bepaald door het glazen paneel dat een vlakke eenheid vormt met de wand. De volledige bediening is in het paneel opgenomen. TECElux is overal inzetbaar en kan gecombineerd worden met (waterbesparende) keramische toiletten, maar ook met douche-wc’s.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.