Op pad met de troubleshooter

Rekon Installatietechniek

Alles lijkt te kloppen maar de klant ervaart tocht, of krijgt een woning niet warm. Complexe inregelvraagstukken en comfortklachten oplossen zijn het specialisme van Wilfred de Regt van Rekon Installatietechniek. Hij neemt met ons een aantal van zijn ervaringen door, die zo maar op jouw pad kunnen komen.

Het zijn soms zoektochten van dagen, legt De Regt uit. Het is dagelijkse kost bij Rekon Installatietechniek, het negenkoppige installatiebedrijf uit Heemskerk. Bij vloerverwarming is lang niet altijd duidelijk hoeveel groepen er zijn, hoe ze lopen, laat staan hoe ze geregeld zijn. De warmtebeeldcamera is zijn grote vriend: “meten is weten.” Maar vaststelllen is één; oplossen is de volgende. In geval van vloerverwarming betekent dit vaak reinigen en/of opnieuw inregelen. En dat laatste is het waar het bijna altijd wel aan schort. Installatie.nl neemt een kijkje in de praktijk van een echte troubleshooter.

Dit is een Premium-artikel. Om verder te lezen, log in met je abonneenummer of Premium-account. Alle Premium vakinformatie op Installatie.nl lees je al vanaf € 6,38 per maand.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een Premium artikel
Premium artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Installatie.

Digitaal basis

Voor slechts € 6,58 per maand sluit je al een Premium abonnement af. Zo heb je altijd toegang tot alle (verdiepende) artikelen, video’s en berichten waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding