fbpx
Nieuws

Regeling op dynamische energieprijs

Dynamisch energiemanagement is nu al mogelijk. Met een goede ruimteregeling kun je bij dynamische energieprijzen je verwarmingsysteem sturen op tijden wanneer de prijzen het laagst zijn.

Eplucon is de exclusieve dealer van TECH Controllers. TECH Controllers is een snel groeiend bedrijf, met een grote afzet in de Europese markt en houdt zich onder andere bezig met het ontwerp, de productie en de verkoop van apparaten voor intelligente verwarmingsregelingen.

De ruimteregelingen van Eplucon hebben de mogelijkheid om bedraad, draadloos of in een combinatie hiervan te communiceren. Ook kun je met onze ruimteregelingen zowel verwarmen als koelen. Alles is te bedienen door middel van de E-control (portaal van Eplucon) of via de app.

Sturen op energieprijzen

Voorbeeld van dynamische energieprijzen.

Met behulp van de E-control is het mogelijk om gebruik te maken van dynamische energiemanagement. Dit zorgt ervoor dat je je vloerverwarming en/of je warmtepomp kunt sturen op de tijden wanneer de energieprijzen het laagst zijn. Mocht je een cv-ketel hebben op gas, kun je dit uiteraard ook regelen met het TECH systeem.

De slogan van Eplucon is ’groots in eenvoud’. De ruimteregelaars zijn eenvoudig en snel te installeren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze ruimteregelingen en/of waar je het kunt verkrijgen, kijk dan snel op onze op onze website.

Dit artikel is een samenwerking tussen Installatie.nl en Eplucon