fbpx
Artikel

Slim verwarmen met een airco en cv-ketel

Bij een airco denk je misschien in eerste instantie aan koelen. Logisch, maar dat is niet alles. Een airco is ook ijzersterk in verwarmen. Je cv-ketel is met name geschikt om het hele huis te verwarmen en een airco is geschikt om een bepaald vertrek in je huis te verwarmen. Denk daarbij aan de huiskamer, werkkamer of slaapkamer. Dat scheelt aanzienlijk in de stookkosten als je alleen thuis bent of slechts in één ruimte verblijft. Verwarmen met een airco is erg makkelijk, comfortabel, snel én duurzaam, want er is veel minder CO2-uitstoot.

Kosten besparen

Het idee leeft dat een airco veel stroom kost, maar dat valt enorm mee. Lokaal verwarmen, dus van één ruimte, is natuurlijk goedkoper dan een complete woning verwarmen met een cv-ketel. Als jij bijvoorbeeld thuis werkt kan de cv-ketel uit blijven. Je gebruikt geen gas en verwarmt alleen de ruimte waar je bent. Met slim gebruik van een airco spaar je niet alleen het milieu, maar ook jouw portemonnee.

Filtering

We hebben het al gehad over het comfort, duurzaamheid en besparingen, maar weet je dat een airco zorgt ook voor een betere luchtkwaliteit? Remeha airco’s hebben twee filtersystemen, die zorgen voor een schonere en gezondere lucht in de ruimte door de ionisator die de lucht ontdoet van schadelijke bacteriën en allergenen. Zo creëer je een gezondere leef- en werkomgeving.

Koelen

Met de aanschaf van een airco ben je flexibeler in je keuze om te verwarmen. Daarnaast heb je natuurlijk de luxe van koeling in de zomer. Handig, want het aantal warme dagen per jaar neemt toe en op die warme dagen wordt het ook nog eens steeds warmer. De multi-inzetbaarheid zorgt voor veel duurzaam comfort.

Toekomstbestendig met hybride warmtepomp

Natuurlijk is een airco een slimme oplossing om op een duurzame manier één enkele ruimte te verwarmen. Maar goed, er zijn natuurlijk ook talloze momenten dat jij je hele woning wil verwarmen. Dan is een cv-ketel in combinatie met een hybride warmtepomp het meest duurzaam en comfortabel. Een airco is geen alternatief voor een warmtepomp of een cv-ketel, maar juist een mooie en comfortabele aanvulling. Met een cv-ketel, hybride warmtepomp en airco geniet je van een optimale thuissituatie. Nu profiteer jij of jouw klant bovendien van een aantrekkelijke cashback actie bij Remeha!

Profiteer van €250 voordeel

Bij Remeha profiteer je nu van een geweldige actie, die je helpt duurzaam te verwarmen. Als je nu een nieuwe Rehema cv-ketel koopt, krijg je een cashback tot € 150 en een kortingsvoucher t.w.v. €100 die je tot en met 30 november 2023 kunt verzilveren bij aankoop van een Remeha airco.

Wil jij slim duurzaam verwarmen, lees dan hier meer informatie

Deze rubriek is een samenwerking tussen vakblad Installatie en fabrikanten. Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Remeha.