fbpx
Artikel

De installateur van de toekomst!

Hoe ziet uw bedrijf er over 5 jaar uit? Veel ondernemers zijn bewust bezig met die vraag. Een focus op duurzaamheid, ultieme klantgerichtheid, prefab-bedrijf, een rol als probleemoplosser of bouwregisseur. Er zijn vele wegen naar een gezond, toekomstbestendig installatiebedrijf, maar daarvoor moet elke ondernemer wel keuzes maken.

Lezers van Installatie en Sanitair hebben de afgelopen jaren in elk nummer van het vakblad een praktijkvoorbeeld gepresenteerd gekregen. Ondernemers die voortvarend aan de slag zijn gegaan, hulp hebben gezocht bij organisatie-adviseurs en zelfs het roer radicaal omgegooid hebben. We interviewden vele ervaringsdeskundigen, visionairs en kwamen met treffende voorbeelden uit alle lagen de installatiebranche

Klik op de cover voor de Strategie-special

Een selectie van deze artikelen hebben we op veler verzoek gebundeld in een mini-special van Installatie en Sanitair, die vanaf deze plek gratis te downloaden is. Een mooie leidraad of inspiratiebron voor het bepalen van uw koers richting de toekomst.

Onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik hier. Volg Installatie en Sanitair ook op Facebook en Twitter om niets te missen.