Ga naar hoofdinhoud

Vraagbaak voor ondernemerszaken

Ondernemers zijn veel bezig met regelzaken en papierwerk. Terwijl ze vooral willen ondernemen. Een nieuwe online dienst – onlangs geopend door Minister Kamp van Economische Zaken – moet daar een einde aan maken. 

Op www.ondernemersplein.nl kan ondernemend Nederland  terecht voor alle informatie van de (semi)overheid om slagvaardig te kunnen ondernemen en innoveren. Gebundelde kennis voor elke fase van het ondernemerschap zoals starten, groeien, vernieuwen en zelfs het beëindigen van een bedrijf. Over wetten en regels, duurzaam ondernemen, innovatie en zakendoen op lokaal, regionaal en internationaal niveau.

 

Het Ondernemersplein.nl is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, de Rijksdienst voor het Wegverkeer en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.  Met als doel: snel en eenvoudig zakendoen met de overheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Premium

Intergas stapt met warmtepomp Xceed door naar propaan

Grotere rol ventilatie in duurzame woning

Pvt-paneel krijgt teracotta variant

Kabinet wil CO2-meter in elk klaslokaal

‘Teruglevertarief voor zonnepanelen is niet onredelijk’

Consument koopt warmtepomp op basis van één offerte