fbpx
Artikel

Wie is de beste troubleshooter rondom service en onderhoud bij cv-installaties? Met 15 vragen testen we je inzicht in veel voorkomende kwesties rond cv-ketel storingen of onderhoudskwesties rondom verwarmingsinstallaties.

In het stookseizoen is de servicemonteur van installatiebedrijven de steun en toeverlaat van veel woningeigenaren. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen: met goed onderhoud voorkom je storingen aan je cv-installatie.

Samen met de techneuten en opleiders van het WasCollege van technische groothandel Wasco hebben we 15 veel voorkomende situaties rondom cv-installaties weergegeven. Wasco is in Nederland marktleider op het gebied van cv-ketel onderdelen.

Mooie prijzen

De Installatie.nl-bezoeker die de 15 vragen het best invult, maakt kans op een mooie prijs: een wellness-bon ter waarde van €250, waarbij de installateur ook goed service en onderhoud aan eigen lichaam en geest kan geven. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Wasco. Tweede en derde prijs zijn een werkkleding pakket van Mascot Workwear en een vakinformatiepakket van Installatie.nl, bestaande uit een jaarabonnement met ook gratis toegang tot alle artikelen op Installatie.nl Premium. Hieronder de opgaven: begin februari sluit deze editie van de Installatie Quiz.

De Installatie Service en Onderhoud Quiz

Stap 1 van 4