fbpx
Badkamer in beeld

Authentieke onderbouwwastafels

Met natuursteen of composiet is een breed scala aan wastafelbladen en wastafelmeubels te maken. Bette introduceert hiervoor drie nieuwe onderbouwwastafels, die dankzij de verschillende vormen met diverse stijlen zijn te combineren. Bovendien kan de ontwerpstijl, dankzij de bijpassende baden en douchevloeren, in de gehele badkamer worden doorgetrokken.

Met de onderbouwwastafels en inbouwbaden kan natuursteen en composiet consequent in het ontwerp worden doorgevoerd. Daardoor speelt het wastafelblad of het badobject de hoofdrol en krijgt de wastafel een meer bescheiden rol. Het voordeel van een onderbouwoplossing is dat er veel ruimte is voor badaccessoires en cosmeticaproducten. Het blad is eenvoudig schoon te houden.

Nagenoeg alle designvarianten kunnen in de badkamer verwezenlijkt worden. De wastafels zijn van zeer fijn geglazuurd titaanstaal gemaakt. Daarbij bestaat de keuze uit vele glans- en matkleuren en unieke kleureffecten, zodat de wastafel harmonieus is te integreren of juist op een opvallende wijze schittert.

Organisch en rond

Voor de ontwerpstijl organisch en rond is de onderbouwwastafel BetteComodo geschikt. De ovale wasbak combineert sierlijke bogen en rechte lijnen tot één symmetrisch geheel. Hij past prima bij ronde spiegels en klassieke armaturen met gebogen afvoeren. In deze stijl is het comfortabele bad BetteComodo beschikbaar of de badklassieker BetteStarlet. De BetteComodo onderbouwwastafel is in de maten 574 × 380 en 774 × 380 mm verkrijgbaar.

BetteComodo, Bette, Badkamer in beeld
De BetteComodo onderbouwwastafel combineert sierlijke bogen en rechte lijnen tot één geheel.

Tijdloos, universeel en gewoon mooi

De onderbouwwastafel BetteOne combineert rechtlijnig, gereduceerd design met zachte, afgeronde hoeken. Deze kan men het beste combineren met ovale spiegels en moderne armaturen, waarin ronde en rechte elementen gecombineerd worden. Een bijpassend bad is de serie BetteOne baden. De BetteOne onderbouwwastafel zijn in de maten 434 × 416, 578 × 408 en 767 × 400 mm leverbaar.

BetteOne, Bette, Badkamer in beeld
De BetteOne onderbouwwastafel onderscheidt zich door zijn esthetische samenspel van rechtlijnig, gereduceerd design met zachte, afgeronde hoeken.

Expressieve geometrische lijnen

Rechtlijnig en architectonisch is de grote onderbouwwastafel BetteLoft, waarvan de basisvorm door vier conisch toelopende oppervlakken wordt gevormd. Bijpassend zijn de BetteLoft baden. Of het nu gaat om inbouw of vrijstaand, met hun kenmerkende geometrische patroon, wordt de expressieve vormgeving maximaal benut. De BetteLoft meet de 740 × 386 mm.

BetteLoft, Bette, Badkamer in beeld
Rechtlijnig en architectonisch is er de onderbouwwastafel BetteLoft. Daarbij passen met name rechthoekige en vierkante elementen.

Ook voor openbare toiletten

Door het duurzame, hygiënische en robuuste titaanstaal zijn de nieuwe onderbouwwastafels ook zeer geschikt in drukbezochte openbare toiletruimtes. Daarvoor kunnen de onderbouw-wastafels BetteLoft en BetteComodo met een overloopopening worden uitgerust.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.