fbpx
Badkamer in beeld

De designkranen van Dornbracht zijn vanaf januari 2022 ook verkrijgbaar in touchless varianten. De infraroodtechniek is toe te passen op de series van MEM, Tara, VAIA, IMO en Meta.

Touchfree toepassingen worden steeds populairder. De techniek werd al veel toegepast in wasruimten van (semi-) publieke ruimten, zoals restaurants, luchthavens en musea, maar worden nu ook vaker toegepast in particuliere badkamers en toiletten.

Verschillende afwerkingen

De touchfree armaturen van Dornbracht zijn ontworpen door Sieger Design en zijn, zoals we van de Duitsers mogen verwachten, strak ingebouwd in de armaturen.De nieuwe reeks omvat zes hoogwaardige kranen in een glanzende en matte uitvoering. IMO en Meta zijn verkrijgbaar in verschillende versies met een draaiknop voor directe temperatuurregeling en een bedieningseenheid onder de toonbank voor indirecte temperatuurregeling. Dornbracht biedt temperatuurregeling onder de wastafel voor de series MEM, Tara en VAIA. Naast hoogglanzend chroom en elegant platina zijn er zes matte afwerkingen verkrijgbaar: mat chroom, mat platina, geborsteld Durabrass, mat donker platina, matzwart en matwit. Alle nieuwe producten zullen in januari 2022 beschikbaar zijn.

Instellingsopties

De infraroodtechnologie en sensoren zijn slim in het ontwerp geïntegreerd: installatie kan op basis van ‘plug and play’. De kranen hebben de optie voor thermische desinfectie van alle onderdelen. Stroom wordt geleverd door standaard, gemakkelijk te vervangen batterijen of een voedingseenheid. Ook kan de waterhoeveelheid, sensorgevoeligheid en temperatuur kan individueel worden ingesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.