fbpx
Badkamer in beeld

Naadloze vrijstaande wastafel

Bette heeft de BetteArt-collectie uitgebreid met vrijstaande wastafel Monolith, gemaakt van geëmailleerd titaniumstaal. De Monolith springt in het oog doordat er nergens naden zitten. Door de slanke belijning oogt het ontwerp licht en elegant. De wastafel is te combineren met het vrijstaande ligbad uit de Art-serie.

Fraai en hygiënisch

Het ontwerp is gemaakt samen met Designbureau Tesseraux & Partner. De wastafel is handmatig naadloos vervaardigd, 60 cm breed, 40 cm diep en 90 cm hoog en is volkomen vrij van randen en naden. Dat ziet er niet alleen fraai uit, het heeft volgens Bette ook hygiënische voordelen. Vuil en bacteriën kunnen zich niet in naden nestelen en schoonmaken is eenvoudig. Door deze voordelen is de wastafel ook zeer geschikt voor de toepassing in openbare gelegenheden, zoals bij hotels, restaurants, bars en openbare gebouwen.

BetteArt Monolith_01_03Glazuur

De wastafel is vervaardigd van duurzaam titaniumstaal, dat is voorzien van een door Bette ontwikkeld glazuur. Op het glasharde en poriënvrije oppervlak hebben vuil en bacteriën geen kans. Daarnaast is het glazuur kras- en slagvast en goed bestand tegen chemicaliën, zoals cosmetica en verzorgingsproducten. Het materiaal is UV- en hittebestendig. Het glazuur zorgt ervoor dat de wastafel zijn glans en kleur behoudt.

1 reactie op “Naadloze vrijstaande wastafel

  1. Lotte schreef:

    Goedendag, ik ben geïnteresseerd in de vrijstaande wastafel meubel. Ik vraag mij af wat deze kost en of er bergruimte in het meubel mogelijk is. Ook zou ik willen weten of deze vrijstaande wastafelunit verkrijgbaar is in een breedte van 100 cm.
    Hartelijke groet, Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.