fbpx
Badkamer in beeld

Optisch het verschil maken

De slechts 8 mm filigranen badrand en hoeken, strakker dan ooit, onderstrepen de vormgeving van het nieuwe inbouwligbad BetteStarlet Spirit. Dit geeft dit elegante ligbad een onderscheidend design en is ideaal in combinatie met onder andere moderne en strakke bad architectuur. En wenst u een bijpassende wastafel, dan biedt de serie BetteComodo uitkomst. Want ook deze serie heeft de subtiele 8 mm dunne rand en kan prachtig worden gecombineerd in een strak badmeubel van de serie BetteModules.

Het ligbad BetteStarlet Spirit is een uitbreiding op de iconische serie Bette Starlet Collection. Een universeel toegepaste serie met veertien modellen inbouwbaden, semi vrijstaand en vrijstaande ligbaden. Mede door het duurzame geglazuurde titaanstaal is deze serie al twintig jaar een succes. Maar succes kan alleen met innovatie worden voortgezet. Daarom heeft Bette bij het nieuwe inbouwligbad BetteStarlet Spirit de badrand gereduceerd van 30 naar slechts 8 mm. Dit is een goed bewijs van de hightech productietechniek en zestig jaar ervaring met vakmanschap en geglazuurd titaanstaal. Daarnaast zijn de hoeken veel strakker door de verkleining van de radius van R20 naar R5. Beide vernieuwingen zetten dit inbouwligbad in een nieuw en toekomstgericht perspectief.

Comfort voor twee

De badrand van de BetteStarlet Spirit is slechts 8 mm dun.

Naast het verfijnde optische design biedt de BetteStarlet Spirit veel comfort. De ligvlakken van de twee modellen, 1.700 x 750 en 1.800 x 800 mm, zijn ruimschoots geschikt voor twee personen. De afvoer zit dan niet in de weg, want die is in het midden geplaatst. De flinke badranden zorgen voor een goede ondersteuning van de armen en hebben bovendien als voordeel dat er allerlei voorwerpen geplaatst kunnen worden. Brandende kaarsen, gels, shampoo en cosmetica. Het glazuur is hier perfect tegen bestand, evenals tegen nagellak en kaarsvet. Als het bad als douche wordt toegepast is er voldoende staruimte. In dat geval kan het glazuur optioneel van extra antislip worden voorzien, zodat uitglijden wordt voorkomen.

Wastafel in bijpassend design

De wastafels van de serie BetteComodo zijn qua design verwant en hebben eveneens de elegante rand van 8 mm. Het inbouwmodel is in drie afmetingen leverbaar: 600 x 495, 800 x 495 en 1.000 x 495 mm. Indien gewenst met een strakke onderbouwkast uit de serie BetteModules.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.