fbpx
Badkamer in beeld

Slanke en minimalistische zitting

Met een slank en minimalistisch design brengt Pressalit een nieuwe toiletzitting op de markt. Het volgt de hedendaagse trends en sluit geen compromissen op het gebied van stevigheid. De signatuur van Connexion is een unieke hoek achteraan op de zitting, die de zitting zowel een rand als meer karakter geeft.

Connexion wordt ontworpen en geproduceerd door Pressalits eigen ontwerpers en ingenieurs in Denemarken. De zitting is zo gevormd dat het compatibel is met Ideal Standard Connect en Connect Space. De witte, D-vormige zitting maakt een stijlvolle indruk en heeft een slank profiel, waarbij de unieke hoek achteraan op de zitting en de constructie van het deksel het ontwerp afwerken. Connexion is uitgerust met soft-close, zodat het toilet stil en met een zachte beweging gesloten kan worden.

Onderhoud

Het slanke design van deze toiletzitting is niet alleen een lust voor het oog. Het vlakke design komt onder het deksel en de zitting terug. Dit zorgt ervoor dat de zitting praktisch en voor de gebruiker gemakkelijk toegankelijk is met het oog op het schoonmaken. Connexion biedt bovendien nog een ander voordeel op schoonmaakgebied, namelijk: polygiëne. Polygiëne verhindert de groei van bacteriën op deze toiletzitting. Het is 24 uur per dag werkzaam.

Projectbouw

Connexion is geschikt voor projectbouw, aangezien de zitting een belasting van minimaal 240 kg aankan. Het design en de functionaliteit van de zitting die schoonmaak en onderhoud extra eenvoudig maken, is in het bijzonder praktisch bij projectbouw, waar eenvoudig onderhoud een belangrijke factor kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.