fbpx
Badkamer in beeld

Zwart/wit weer helemaal terug

De combinatie zwart/wit is weer helemaal terug. Deze bijzondere combinatie van non-kleuren is een chique klassieker. Het creëert een scherp contrast tussen licht en donker. Ook zwart wordt door steeds meer designers omarmd en blijft populair.

Bette haakt in op deze trends en biedt markante ligbaden in duokleuren, waaronder zwart in combinatie met wit. Bovendien kan Bette dankzij het geëmailleerde titaanstaal al haar ligbaden, wastafels en douchevloeren, zowel in glans als matzwart leveren. Er kan ook gekozen worden uit meer dan 1.000 glanskleuren en 22 exclusieve matte kleuren, die perfect zijn afgestemd op de huidige trends van tegels, natuursteen en houttinten.

Markante combinaties

Zwart/wit is hip en is terug te zien in het ontwerp van de series BetteLux Shape, waarbij het frame zwart is en het ligbad of de wastafel wit. Ook andersom is mogelijk: een zwart ligbad met een wit frame. Ook bij de textiel omklede serie Bettelux Oval Couture is de combinatie van antraciet met wit mogelijk. Bij deze serie is het ligbad of de wastafel wit en het omhulsel van textiel antraciet. Een typisch voorbeeld van bicolour is het vrijstaande ligbad BetteStarlet Silhouette. Dit vrijstaande ovale bad verbindt het zwart en wit, terwijl de binnen- en buitenvorm naadloos zijn verbonden. Een ongekende prestatie van vakmanschap.

Strak design

Bijna alle ligbaden, wastafels, douchebakken en vlakke douchevloeren zijn in vele glanskleuren en 22 exclusieve matte kleuren leverbaar, dus ook zwart. Een goed voorbeeld is de serie wastafels BetteAqua. Een minimalistische serie met een strak design en royaal gevormde waskom. De expressieve vorm komt in het zwartglans zeer fraai tot uiting. Ook zwarte vlakke douchevloeren zijn mogelijk en perfect in het ontwerp te integreren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.