fbpx
De VSK 2018 komt er weer aan!
Installatie en Sanitair gaat het deze keer anders aanpakken: we zijn aanwezig op de beurs, we gaan hier dagelijks live verslag van doen en we gaan video’s maken voor onze relaties / adverteerders. In de video hiernaast vertelt Nienke, wat we net even anders gaan doen.
Video is de trend.
Tijdens de VSK zijn we met een camerateams aanwezig en we maken dagelijks een beursverslag, nieuwsitems maar ook video’s voor jou en van jou. Door een video kun je op een geweldige manier uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen. Vandaar dat wij speciaal voor de VSK voor onze relaties een aantal video formats hebben uitgewerkt.
Een video heeft u al vanaf € 750,- euro.
Nieuwsvideo  Standreport  Vakvisie​
Nieuwsvideo
Een nieuwsitem vanaf de beursvloer met een newsy karakter. Een product of dienst dat op de VSK haar vuurdoop beleeft, of extra focus verdient. Video van enkele minuten met focus op het product, inhoudelijk gepresenteerd door de fabrikant / leverancier. Voorzien van professionele voiceover, intro, en voorzien van logo-huisstijl van opdrachtgever.  *) Opname voorafgaand of tijdens de beurs. Een sfeerverslag van wat er reilt en zeilt op uw stand. De verslaggever vraagt namens uw bedrijf hoe bezoekers producten ervaren, wat zij belangrijk vinden aan de producten / diensten en hoe ze de beurs en uw bedrijf ervaren. Opname tijdens de beurs, publicatie in overleg. Een video waarop u als specialist in uw vakgebied uw visie etaleert over de installatiebranche van de toekomst. Welke kant gaat de branche op, welke rol speelt u hierin, en welk aanbod biedt u de markt om dit te realiseren. *) Opname voorafgaand of tijdens de beurs.
*) Samenwerking met de VSK Door het partnership van Installatie.nl met de VSK worden de voorafgaande geproduceerde video’s op de beursvloer op schermen in de newsroom getoond, en wordt de video meegenomen in het communicatiepakket dat Installatie.nl en Jaarbeurs zijn overeengekomen.
 
Ook nieuw in ons aanbod is Facebook Live Live streaming vanaf de VSK.
Uw evenement, stand of product vol in de spotlight van de installatiebranche. Installatie.nl verzorgt live streaming vanaf de beurs, om publiek te pakken dat misschien niet op de beurs is, maar weldegelijk geïnteresseerd is in het beursaanbod. De video’s kunnen na afloop online worden embed en gedeeld worden via social media. De prijs voor Facebook Live is op aanvraag.
 
Benieuwd naar wat Installatie en Sanitair u nog meer te bieden heeft?
U kunt dit hier bekijken, voor meer informatie of reservering kunt u contact opnemen met Nienke Kool op telefoonnummer 088 – 2944 935 of per mail n.kool@eisma.nl
 
Voorbeelden van video’s
Hieronder diverse voorbeelden van video’s die Installatie en Sanitair maakte tijdens de Kickoff van de VSK2018 en in opdracht van leveranciers.