fbpx
Blog

Babynieuws

Origineel: het geboortekaartje van een nieuwe cv-ketel dat we binnen kregen (foto links, dubbelklik voor vergroting). Misschien kreeg u hem ook wel. 37 kilo schoon aan de haak, geringe afmetingen ten opzichte van de broers en zussen en 11,5 liter/min. Blije ouders en uitnodiging tot kraambezoek. Het is eens wat anders dan een standaard persberichtje met een commerciële folder erbij, zoals dat hier meestal op de redactie komt bij een productintroductie.

Kraam-ervaring

Dit vraagt om een originele reactie, aangezien we hier op de Installatie-redactie ook een vruchtbare periode meemaken –in 2016 al 2 succesvolle opleveringen -. Een stukje medeleven en advies. Daarnaast: ook de collega ketelfabrikanten slaan de komende maanden flink aan het bevallen: we kunnen wel spreken van een geboortegolf.

Lekkage en kabaal

Een baby levert niet alleen maar veel vreugde, maar ook veel zorg op: kabaal, lekkages, oppasperikelen, groeiboekjes, verwachtingspatronen en dat soort taferelen. Een beetje steun in de strijd tegen de wallen is nooit verkeerd. En een kleine die bij geboorte al zo de hemel in wordt geprezen, dat schept natuurlijk druk. Maar de allerbelangrijkste tip blijft: geef het kind de liefde en zorg die het nodig heeft voor een gezonde toekomst. En dat geldt natuurlijk voor elke ‘newborn‘ die de installateur de komende maanden in een blije doos via de groothandel in de handen krijgt gedrukt.

foto-kaartAfijn, de kaartwisseling, doorspekt met humor, en voorzien van een luier tegen lekkage, is te leuk om niet te delen, dus dat doen we dan maar gewoon. Even hier rechts dubbelklikken voor de vergroting.

 

 

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 22 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van natuur, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart, presenteert en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en tegelijkertijd Achterhoeker en Bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

2 reacties op “Babynieuws

  1. Rougoor schreef:

    De baby was wel over tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.