fbpx
Blog
TECEsolid

TECE haakt in op de trends met de TECEsolid wc-bedieningsplaten in meerdere metallische kleuren en bijzondere oppervlaktestructuren. Ideaal voor individuele bad architectuur, maar dankzij het robuuste front ook geschikt voor openbare toiletruimten. Daarnaast kan de elektronische versie van deze serie ingezet worden voor aanraakvrij spoelen en hygiënespoeling. Kortom: de serie TECEsolid heeft niet alleen een fraai design, deze is zeer robuust en multifunctioneel inzetbaar.

TECEsolid

Bedieningsplaat met reliëf

Organische vormen en structuren zien we veel terug in 2023. Nu ook in de nieuwe TECEsolid wc-bedieningsplaat van TECE. Deze bedieningsplaat voor het toilet is nu verkrijgbaar in vier nieuwe metallic kleuren, bovendien met toetsen die zijn voorzien van een luxe reliëf. Dit reliëf geeft een extra dimensie, zowel visueel als tactiel.

TECEsolid

Dankzij de nieuwe oppervlakken kunnen architecten en badkamerplanners kiezen uit negen kleuren en deze inzetten voor een breed scala aan badkamerinrichtingen. Van functionele restauranttoiletten tot stijlvolle hotels, van individueel design tot nieuwbouwprojecten. Het beproefde modulaire principe wordt ook hier gebruikt. Alle TECEsolid bedieningsplaten passen op alle TECE inbouwreservoirs.

Sterk waar het gaat om hygiëne

Naast de negen handbediende modellen is de TECEsolid verkrijgbaar in een elektronische variant. Het spoelen geschiedt aanraakvrije en voorkomt de overdracht van bacteriën via de bedieningsplaat. Daarnaast beschikt de elektronische bedieningsplaat over extra functies voor meer hygiëne, zoals een pauzefunctie, hygiënespoeling en een veiligheidsspoeling. Al deze functies kunnen worden geprogrammeerd via een app.

TECEsolid

Hygiënespoeling ook voor bestaande gebouwen

Voor het achteraf inbouwen van een hygiënespoeling in bestaande gebouwen kan de elektronische bedieningsplaat TECEsolid eveneens worden ingezet. Ook hier vindt het programmeren en loggen plaats via de app TECEsmartcontrol, waarmee verschillende vooraf gedefinieerde spoelintervallen kunnen worden ingesteld. De elektronische bedieningsplaat TECEsolid met hygiënespoeling is ook verkrijgbaar voor urinoirs.

Over Thomas Mulder

Thomas Mulder is werkzaam als salesmanager bij TECE Nederland.

Bekijk alle berichten van Thomas Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.