fbpx
Blog

Bouwbeurs-interview

Op de Bouwbeurs in Utrecht ben ik vorige week geïnterviewd door Frans Reichardt. Het was mijn eerste ‘live’ optreden over het Paris Proof Plan. Eerder ben ik wel eens door Radio 1 geïnterviewd, maar dan hoor je van driekwartier integraal advies een 5 seconden lange soundbyte terug als “Dus hier komt de warmtepomp?   …… Uh, ja” …. en mijn “maar ik zou hier op zolder eens beginnen met de gaten in het dakbeschot dicht te maken”, was vakkundig weggeknipt.

Nu dus ‘live’, dus ik kon eens rustig mijn hele verhaal doen. Het was na een spannend begin een ONWIJS leuke ervaring! Ik heb zelf nog niet terug durven luisteren, maar ik hoor van mensen om mij heen dat het best heel leuk is…. oordeel zelf!

Over Lars Boelen

Lars Boelen

Huisfluisteraar Lars Boelen (1968) blogt al sinds 2012 over "Everything Sustainable”. Hij maakte in 2015 een carrière-switch van IT-architect naar integraal duurzaamheidsadviseur.
Door vele keukentafelgesprekken ontdekte hij wat mensen drijft in hun wens voor zonnepanelen of warmtepomp. Hij helpt zijn klanten in zuidelijk Nederland met inzicht te krijgen in stappen die het wooncomfort verhogen door energie te besparen en de woning voor te bereiden op iets anders dan aardgas. Want dat is volgens hem de zonnige toekomst. In 2019 lanceerde hij samen met Felix van Gemen het Paris Proof plan dat alle kennis en stappen bundelt tot een logisch geheel.

Lars blogt op Installatie.nl over zijn ervaringen.

Bekijk alle berichten van Lars Boelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.