
Wie vanaf 1 april een Close-in-boiler levert die warme chocolade produceert, wekt enige argwaan op. Itho Daalderop, marktleider op het gebied van Close-in-Boilers, en onder meer ook leverancier van keukenkranen die kokend water produceren, blaast er deze week hoog mee van de toren. Aanstaande vrijdag bij de groothandel *blik op kalender werpt*.
Warme chocomelk, rechtstreeks uit de keukenkraan, door repen chocolade en melk in een speciaal compartiment te stoppen. Je eigen vloeibare chocoladefontein. De vertwijfeling die ontstaat bij het openen van het persbericht, is genoeg om te spreken van een geslaagde actie. Ik vond het al marketingtechnisch matig: een winterproduct introduceren in het voorjaar. Hoe houd je dit in hemelsnaam schoon? En hoe smelt dat volledig, en met nootjes, en die aankoekende cacao.. aargh. Het momentje van twijfel is de winst. De like-deel-win-actie op Facebook doet het inmiddels heel aardig. Op dit medium zien we inmiddels ook andere varianten van de boiler gepost; rode wijn, witte wijn en bier. Lekker, maar te mooi om waar te zijn.
lijkt me naast lekker, vooral ook grappig in dit verder nog zo kille jaargetij!
Rrrrrr
Ttt
Bla bla