fbpx
Blog

Chocolade uit de kraan

Wie vanaf 1 april een Close-in-boiler levert die warme chocolade produceert, wekt enige argwaan op. Itho Daalderop, marktleider op het gebied van Close-in-Boilers, en onder meer ook leverancier van keukenkranen die kokend water produceren, blaast er deze week hoog mee van de toren. Aanstaande vrijdag bij de groothandel *blik op kalender werpt*.

Warme chocomelk, rechtstreeks uit de keukenkraan, door repen chocolade en melk in een speciaal compartiment te stoppen. Je eigen vloeibare chocoladefontein. De vertwijfeling die ontstaat bij het openen van het persbericht, is genoeg om te spreken van een geslaagde actie.  Ik vond het al marketingtechnisch matig: een winterproduct introduceren in het voorjaar. Hoe houd je dit in hemelsnaam schoon? En hoe smelt dat volledig, en met nootjes, en die aankoekende cacao.. aargh. Het momentje van twijfel is de winst. De like-deel-win-actie op Facebook doet het inmiddels heel aardig. Op dit medium zien we inmiddels ook andere varianten van de boiler gepost; rode wijn, witte wijn en bier. Lekker, maar te mooi om waar te zijn.

12524419_449831001874426_1590284684973070084_n rode wijn witte wijn

 

 

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 20 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van huis uit, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

4 reacties op “Chocolade uit de kraan

  1. Henk Faber schreef:

    lijkt me naast lekker, vooral ook grappig in dit verder nog zo kille jaargetij!

  2. Anouk schreef:

    Rrrrrr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.