fbpx
Blog

TECE levert het stabiele droogbouwsysteem ‘TECEprofil’ dat geschikt is voor individuele voorwanden in sanitaire ruimten en ook voor prefab. Prefab voorbeelden zijn: voorwanden voor sanitaire ruimten, leidingschachten en technische ruimten in skids. Het droogbouwsysteem bestaat uit slechts drie basisdelen en is eenvoudig, flexibel en schoon te verwerken. Specifieke kennis en speciaal gereedschap zijn niet nodig, iedereen kan er mee werken.

Kies voor creativiteit en gemak

Met TECEprofil zijn allerlei creatieve voorwanden in badkamers eenvoudig te realiseren. In een handomdraai installeert u een stabiele voorwand met schuine en rechte vormen en geïntegreerde planchetten. Omdat de buizen in het werk op maat worden gemaakt, zijn maatafwijkingen en veranderende wensen van opdrachtgevers probleemloos op te lossen. Een complete badkamer kan al na één werkdag worden betegeld. Metselen en pleisteren is niet nodig, droogtijden zijn niet van toepassing. De installateur is niet afhankelijk van een aannemer, dus kan efficiënter en sneller werken.

Prefab projectbouw

TECEprofil is ook ideaal voor prefab. Door voorwanden in de werkplaats te prefabriceren wordt een uniforme kwaliteit gerealiseerd. Bovendien bespaart het kostbare installatietijd op de bouwplaats, het verlaagt de faalkosten en vereenvoudigt de planning.

Prefab skids

TECEprofil wordt tevens toegepast voor het prefabriceren van technische ruimten in zogenaamde skids. TECE levert hiervoor verschillende installatiedelen die in de skids verwerkt kunnen worden, zoals een wc-inbouwframe, wc-bedieningsplaten en het push-fit leidingsysteem TECElogo.

Makkelijk en ontspannen werken

Het grote voordeel van TECEprofil is dat alle inbouwreservoirs en de diverse inbouwframes voor wastafels, urinoirs, etc. snel en eenvoudig zijn te monteren. TECEprofil is in alles voorzien, voor gemonteerd en de meeste verbindingstechnieken zijn click & go voor gemakkelijk en ontspannen werken door één persoon.

Voorkom legionella met hygiënespoeling

Om stilstaand water en legionella in drinkwaterinstallaties te voorkomen, levert TECE een hygiënespoeling die is geïntegreerd in het wc-inbouwreservoir. De hygiënespoeling voldoet aan de vereiste wetgeving, is KIWA gecertificeerd en is bekroond met de German Design Award 2021, mede dankzij de eenvoudige bediening met een slimme app.

ISH-beurs: hal 4, stand D96.

Over Thomas Mulder

Thomas Mulder is werkzaam als salesmanager bij TECE Nederland.

Bekijk alle berichten van Thomas Mulder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.