fbpx
Blog

Peter Koelewijn heeft de stof van zijn klassieker ‘Kom van het dak af’ afgeblazen om het verduurzamen van woningen te promoten.

Met ‘Kom van het gas af’ is de nederklassieker in een nieuw jasje gestoken. Het oorspronkelijke nummer is geschreven in 1959. Laat dat nu exact het jaar zijn dat het Groninger gasveld in Slochteren werd ontdekt.

Ben je sowieso toe aan het een playlist met muziek die alleen maar met installatietechniek te maken heeft? Zet dan onze Installatie.nl Spotify playlist in je favorieten. Alles wat je maar kunt bedenken over water, warmte, lucht en techniek.

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 22 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van natuur, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart, presenteert en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en tegelijkertijd Achterhoeker en Bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.