fbpx
Blog

Opvallend gegeven: de installatiebranche kent veel wielerliefhebbers . Ik ken veel fietsende installateurs, en in die paar keer dat ik tijdens de Tour op een berg heb gestaan, stonden daar altijd een aantal herkenbare busjes op de helling.

Dat inmiddels 300 branchegenoten op 19 september gezamenlijk  op de pedalen stappen om de ijzingwekkend zware Mont Ventoux te beklimmen is dan ook niet gek. Wat deze vierde Alpentocht écht (weer) bijzonder maakt, is het doel waarvoor ze het doen. Minimaal een ton ophalen voor het nieuwe kankercentrum in VU Medisch Centrum. En voor dat doel schuif ik op deze plek álle redactionele promotieprincipes opzij.

Kanker raakt iedereen

Want kanker raakt iedereen. Ook mij, ook mijn omgeving, ook ons bedrijf, ook onze redactie. Ik ga u niet lastig vallen met persoonlijke verhalen, maar ik weet zeker dat u ze zelf ook heeft; de verhalen over die klap, de onzekerheid, over verdriet, over bitter strijden, over leven, overleven, en over oneerlijke gevechten.

 

Installatie United

IMG_2125.JPGDaarom is het extra bijzonder dat fabrikanten, leveranciers, groothandelaren en uitvoerende installatiebedrijven uit ‘onze’ installatiebranche een gezamenlijke strijd aangaan. Hulde. Keiharde concurrenten, samen eendrachtig op de pedalen tijdens de Alpentocht. Niet de onderlinge strijd om de klus, de deal of de knaken, maar een gezamenlijke missie met een veel hoger doel: heel veel geld binnen te halen voor onderzoek tegen die vreselijke ziekte. Daarom dit stukje op deze plek, daarom mijn donatie, daarom de onderstaande banner belangeloos bovenaan onze homepage, en daarom aan elke lezer mijn aanbeveling dit branche initiatief te steunen. Dat kan via deze link. En vooruit; voor een goed bod, blog ik uw bedrijf op deze plek voor één keer de hemel in.

 

Zegt en deel het voort.

Alpentocht_Leaderboard_728x90px_def

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 22 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van natuur, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart, presenteert en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en tegelijkertijd Achterhoeker en Bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.