fbpx
Blog
Skypen met de monteur

Even videobellen met de verwarmingsmonteur.

 

Witgoedmonteurs doen het dus al. Op afstand klanten helpen met (kleine) klusjes, en wanneer het op afstand niet lukt het probleem op te lossen, óf langskomen, óf de klant adviseren het apparaat te vervangen. Vooralsnog een gratis dienst, maar in de toekomst volstaat een kleine vergoeding. Nu nog enkel in witgoed, maar is dit straks ook een tool voor kleine klusjes aan de ketel, hulp bij bijvullen, ontluchten van de installatie, of inventarisatie voordat de installateur de bus instapt?

 

Kans!

Beeldbellen als acquisitiemiddel, hulp bij de probleembepaling en verhoging van de efficiency omdat de monteur die uiteindelijk tóch langsgaat de juiste spulletjes bij zich heeft. En nooit voor Jan Doedel gaat? Even skypen, FaceTimen, om de klus te concretiseren. Ik ben heel benieuwd naar de eerste w-installateur die hier mee aan de slag gaat.

 

 

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 22 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van natuur, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart, presenteert en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en tegelijkertijd Achterhoeker en Bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.