fbpx
Blog
Toiletreservoir wordt gokkast

Tijdens het toiletbezoek een gokje wagen?

 

Weer een creatieve uitspatting in de email. Dit keer een nieuwsbriefabonnee die de creatieve uitspatting van zijn collega met ons deelt.

 

We zien een heel normaal, traditioneel staand toilet met laaghangend kunststof reservoir, waar met een simpele ombouw een gokkast omheen gebouwd is. 

Via de inworpschacht en retourknop van het muntgeld (guldens!) is een verbinding gemaakt met de spoelknop. 

toilet 2

De watertoevoer is via een sparing nog gewoon bereikbaar. De toiletbezoeker kan een gokje wagen, al vrezen we dat het hem of haar enkel geld kost.

 

Glimlachen

Zo vond ik deze beursopstelling ook helemaal schitterend. Fraaie lampjes. Of neem deze doucheboom. Creativiteit, of het nu professioneel is uitgevoerd of niet, het doet de mens glimlachen. Ook een creatieve uitspatting? Mail hem ons

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site, Installatie en Sanitair en Bouwproducten.nl, allen producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 14 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouwvakbladen. Observeert, constateert, vraagt, ervaart en schrijft. In vrije tijd zowel sportfanaat als bourgondiër en niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.