fbpx
Blog

Ik luister graag naar verhalen van installateurs. Hardwerkende ondernemers met een nuchtere kijk op de wereld en het klantenhart op de goede plaats. En dat is hard nodig: want deze vakmannen hebben een sleutelrol in het verduurzamen van Nederland. Hierin lijkt een steeds kleinere rol weggelegd voor de vertrouwde op aardgas gestookte cv-ketel. En dat is wel een techniek waarop een groot deel van de installatiebedrijven is ingericht. Dát is dus een uitdaging.

Om als Klantenluisteraar en Installatie.nl-blogger goed op de hoogte te zijn van de kansen en uitdagingen die installateurs treffen, ging ik op bezoek bij Frank Lommers van Installatiebedrijf Lommers in Den Bosch. Ziet hij de toekomst met vertrouwen tegemoet? Zijn verhaal in onderstaande vlog.

Over Frans Reichardt

Frans Reichardt (54) is De Klantenluisteraar. Hij helpt ambitieuze bedrijven aan blije klanten en betere resultaten. Hij spreekt, inspireert en motiveert. In zijn vrije tijd is hij hartstochtelijk vader, zoon, vriend en supporter. Volg Frans op Twitter.

Bekijk alle berichten van Frans Reichardt

2 reacties op “De impact van #ketelexit (vlog)

  1. vvilsteren schreef:

    Altijd dezelfde koppen hier. De volgende is natuurlijk Verspeek. Bij RTL LateNight is nog meer variatie.

  2. Frans Reichardt schreef:

    Het grappige is dat ik dezelfde dag op bezoek was bij Martijn Verspeek en er bewust voor heb gekozen daar geen vlog van te maken. Echt waar!
    Ik begrijp je reactie en ben daar ook blij mee, want meer variatie is goed. Daar ben ik helemaal voor.
    Vind je het goed als ik een keer op bezoek kom voor een video-interview voor Installatie.nl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.