fbpx
Blog

Onze vaste volgers hebben al een hoop VSK nieuws voorbij zien komen. In de afgelopen edities van ons vakblad en op dit medium al veel voor-primeurs. Daarnaast komen veel internationale spelers met de Nederlandse introducties van producten die de markt in februari al in Frankfurt op de ISH mocht zien.

onthullingOnthullingen

Toch is er een groot aantal grote partijen die nog ouderwets de kaarten op de borst houdt. Gelukkig maar. Het heeft ook wel wat: ouderwets op de beursvloer je marktintroductie met trompetgeschal onthullen. Het vooraf peuteren aan deze goedbewaarde geheimen is onderdeel van het spel, en dat maakt ook ons vak als gespecialiseerd vakbladjournalist mooi, spannend en relevant. Het houdt je instinct scherp, stimuleert de nieuwsneus, en dwingt je om goed ingevoerd te blijven, de nuance te zoeken, je relaties te onderhouden, en méér te doen dan enkel knippen en plakken. Beurs-struinen is ook meer dan spullen spotten, het is een trefpunt van mensen. Met verhalen. Met grote lijnen.

Sprokkelen

Wat gaan wij als Installatie-redactie zelf op de beurs doen? Allereerst natuurlijk nog meer nieuws en die specifieke verhalen sprokkelen voor ons vakblad en onze site. Maar bovenal veel mensen ontmoeten: lezers, volgers, adviseurs, fabrikanten, branchebobo’s en andere relaties; hieruit destilleren we trends, interessante projecten, politieke en technische ontwikkelingen en houden we de contacten warm. Alles leuk die sociale media, maar recht in de ogen ‘is where the real action is’.

VSK stand installatieBezoekje!

We staan er zelf ook met een stand!  Op onze stand (hal7 stand A127), linksachterin tussen Vaillant en Remeha, achter Ubbink, kunt u kennis nemen van wat wijzelf allemaal doen en maken. Vakbladen, websites, nieuwsbrieven, maar ook webinars, videoproducties, content marketing. Oftewel: alles wat met communicatie te maken heeft, in welke vorm dan ook, toegesneden op die mooie installatiewereld.

Eisma_Werkbestand_1000px_03Op het strand?

U bent van harte uitgenodigd hier kennis van te nemen. Woensdag tot en met vrijdag hebben we tussen 11.00 en 15.00 u een zogenaamd greenscreen op de stand staan. Dat is een techniek waarbij je als bezoeker met een willekeurige achtergrond in één klap op een strand, of in een technische ruimte kunt staan. Leuk om te hebben, en om te delen.

Wat u van ons kunt verwachten:

Let op!

Een aantal highlights wil ik vast noemen: op woensdag 3 februari om 18u worden de VSK Awards uitgereikt. Dit jaar voor het eerst met een zwaarwegende publieksstem. Ga vooral even stemmen op dinsdag en woensdag. Op 4 februari een BIM-event, met een update voor installateurs over uniformiteit in ontwerp en uitvoering. Verder ben ik erg benieuwd hoe de ‘traditionele’ verwarmingsfabrikanten (hal 7) de toekomst zien in hun introducties en visies.

En bovenal laat ik me graag verrassen. Struinen, halt houden en verwonderen.

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 22 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van natuur, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart, presenteert en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en tegelijkertijd Achterhoeker en Bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.