fbpx
Edities

Installatie en Sanitair – nummer 01 – 2020

In deze editie

In de eerste editie van het vakblad Installatie en Sanitair van het nieuwe decennium is een dik nummer. Hierin staat de aankomende VSK-beurs centraal. Wat zijn de trends en productnoviteiten die installateurs in Utrecht aan kunnen treffen? Een overzicht, plus de programmering van de kennistheaters en het Nieuwscafé. En wie zijn er genomineerd voor de VSK Awards?

Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Warmte als een belofte

Een huurwoning met een ventilatielucht/water-warmtepomp zonder verbruiksverrassingen. Twee individuele slimme meters meten huishoudelijk en gebouwgebonden stroomverbruik apart en de installatietechniek is inclusief service en onderhoud. Gegarandeerd comfort tegen een duidelijke prijs. Eneco gaat met ‘Comfort as a service’ ervaringen opdoen in Utrecht.

De radiator van de toekomst

De vraag naar koeling zal de komende jaren toenemen. Bij de Belgische radiatorenfabrikant Jaga zijn ze zich daar terdege van bewust. Het product waarmee het bedrijf al ruim vijftig jaar de wereld over gaat, blijkt ook toegerust om zomerse verkoeling te brengen. Een verslag uit de fabriek.

Eerst advies, dan de klus

Rouwenhorst Installatietechniek is inmiddels al behoorlijk ervaren met ‘duurzaam’. Eigenaar Frank Rouwenhorst over hoe een traditioneel installatiebedrijf is getransformeerd naar een dienstverlener die eerst adviseert en dan pas installeert. Hij geeft zijn visie op de toekomst van het vak, met handige tips.

Premium artikel

Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Installatie.
» Ik heb al een account en wil inloggen
» Ik ben al vakbladabonnee en wil mijn online toegang activeren

Digitaal abonnee worden?

Wordt digitaal abonnee en krijg onbeperkt toegang tot het exclusieve deel van Installatie.nl en lees het vakblad online.