fbpx
Installatie van weleer

Zeemeermin opent showroom

Sanitairspecialist Simon de Haas, tegenwoordig met showrooms in Zwolle en Groningen, meldt trots  in vakblad Installatie dat het in 1980 een nieuwe showroom in Zwolle betrekt. Want na 2 jaar is het alweer uit haar jasje gegroeid. De nieuwe vestiging belooft maar liefst 300 vierkante meter sanitair. “Door de wijze van presentatie kan iedereen hier zijn keuze maken, omdat er rekening gehouden is met de normale grootte van badkamers. Zelfs in beperkte ruimte kan een goede badkamer worden gemaakt”, aldus het artikel. Ter illustratie zijn bij het artikel twee opstellingen gefotografeerd, voor de gelegenheid voorzien van een bevallige dame in een zeemeerminpak. Overigens niet te verwarren met Ciska, die hetzelfde jaar de cover van Installatie sierde.

Het familiebedrijf Simon de Haas bestaat al meer dan 100 jaar, en heeft naast sanitairshowrooms ook installatiematerialen, gereedschappen en dakbedekking in de schappen liggen. Het bedrijf heeft een voorraadmagazijn in Zwolle, en afhaalbalies in Zwolle Groningen en Beilen.

Heeft u bijzonder archiefbeeld, een oud gereedschap, een verhaal uit de oude doos, of een mooie ‘installatie van weleer? Via deze link kunt u materiaal uploaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.