fbpx

Installatie digitaal voorbeeldexemplaar

Speciaal digitaal voorbeeldmagazine Installatie – editie 4, juni 2023. Nu gratis te bekijken ter kennismaking met de inhoud van het vakblad.

In deze editie lees je onder andere over:

Kijkdoos vol techniek

Het dit voorjaar geopende seminarcentrum Viega World geeft letterlijk en figuurlijk inzicht in alle aspecten van gebouwtechniek. Elke flow is live te volgen. Installatie mocht likkebaarden in het energiepositieve trainingscentrum.

Groene weelde op het dak

Het dak als opwekker, buffer en groene oase. Appartementengebouw Mannoury in Amsterdam-West is een schoolvoorbeeld van hoe een dak op meerdere aspecten functioneel kan zijn. Maar dan moet je wel uit je comfortzone durven stappen.

Geld zoekt installatiebedrijf

Private investeerders zoeken steeds vaker installa￾tiebedrijven en toeleveranciers op. Maar wat zijn de verschillen tussen suikerooms, commerciële private equitys en zogeheten impactinvestors? We duiken in de verduurzamingsmiljarden.

Festival van verleiding

Geen klassieke groothandelsbeurs, maar een installatiefestival waarin doen en beleven de boventoon voerden. Wasco had met NXT GEN een leuke primeur in de branche te pakken.

Installatie nummer 4 2023

Gratis digitaal voorbeeldmagazine Installatie

Nieuwsbrief Installatie
Voorwaarden(Vereist)
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy