fbpx
Installatiefouten

Aan alle kanten mis

Over de afvoer hoeven we het hier niet eens te hebben; het is meteen duidelijk dat die niet deugt. Maar ook aan de onderkant van deze geiser gaat veel mis. De gasleiding is aangesloten met een waterkoppeling. Verder verdwijnt de gasslang achter de geiser om vervolgens terug op de aansluiting van de geiser te komen. Als er een juiste gascomfortkraan was gebruikt, dan had deze zonder tussenkomst van de s-koppeling en het verloopringetje aangesloten kunnen worden.

De geiser is inmiddels uit bedrijf genomen en kan niet meer branden. Volgens de inzender komt hij dergelijk prutswerk helaas dagelijks tegen.

9 reacties op “Aan alle kanten mis

 1. willem schreef:

  Het is strafbaar. Zoek de dader op, en laat hem zijn verantwoordelijkheid afleggen bij de rechter.

 2. I.Haan schreef:

  Als de inzender deze fouten DAGELIJKS tegenkomt zou ik meteen emigreren !

 3. Marcel schreef:

  Of een andere werkgever zoeken

 4. willem schreef:

  Heren u kunt wel cynische opmerkingen maken, maar het is verstandiger om dit soort ernstige installatiefouten te melden bij de branche organisatie en bij de lokale overheid. De laatste heeft middelen genoeg om in te grijpen. Wij moeten van amateurs af, in onze installatiebranche.
  Installeren is een vak waarbij regelmatig bijgeschoold dient te worden. Een monteur die een opentoestel installeert op deze wijze of zoals recent is gebeurt in een badkamer, moet zeker even de regels lezen. Trouwens, ik pleit al sinds de komst van gesloten gasverbruikerstoestellen voor een verbod van open toestellen.
  De rechter heeft deze week straf opgelegd aan een monteur waarbij een dode is gevallen. Over de uitspraak zal zeker weer een discussie ontstaan, maar u bent gewaarschuwd.

 5. Charlie schreef:

  Jongens laten we nou eerlijk zijn dit kan NOOOOOOIT door een monteur zijn aangelegd

 6. Henny Rusch schreef:

  Bij mijn zus zijn ze ook aan het prutsen, heb er geen vertrouwen meer in. kan iemand met verstand van zaken even contact met me opnemen.
  ze zijn vandaag 3 uur geweest en steeds moesten ze weg om de juiste pijpen te halen aan het eind van de dag nog niet geregeld en mijn zus zit met een half afgewerkt pijpensysteem en wordt helemaal gek.
  Heeft haar man vorig jaar verloren.
  al jaren problemen met de cv installatie en de mensen die komen maar zeggen maakt u zich maar geen zorgen mevrouw.
  ik ben het nu zat er moet gedegen naar worden gekeken en een oplossing komen.
  kan iemand helpen a.u.b.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.