fbpx
Installatiefouten

Drukte in de bekisting

Het moet er allemaal maar in, en dat is vaak een strijd in de bekisting. Het is niet verstandig de wapening open te knippen ten faveure van het leidingwerk, dat er nu ingepropt lijkt. Het is de vraag of de constructeur hier mee akkoord zou gaan. Gauw beton erover, zie je er niets meer van, is toch maar al te vaak de gedachte. Tot het mis gaat. Goed overleg en een gedegen ontwerp kunnen dit soort vraagstukken voorkomen.

Heeft u ook een installatiefout? Zend hem hier in.

4 reacties op “Drukte in de bekisting

 1. Hendrik schreef:

  Zo te zien wordt dit een meterkast. De invoerbuizen te ver naar links of rechts en het nutsbedrijf gaat niet akkoord. in dit geval denk ik dat de beste oplossing extra bewapening toevoegen/ overleggen met de aannemer is.

 2. john schreef:

  denk dat dit al een gevaletje is van niet opletten op de tekentafel! Dan had deze fout er al uitgehaald geweest.

  En wat raar hier een gasleiding in een nieuwbouw ja heren we motte van het gas af maar we leggen het eerst nog ff binne en knopen nog een cv tegen de muur.

  is voor de bewoner straks om van het gas af te gaan. Gemiste kans

 3. Peter schreef:

  Wat is er mis mee alvast doorvoerbuis gas aan te breng? In Rotterdam loopt een proef waar men waterstof wil gaan gebruiken ter vervanging van gas. Het huidige gasnet blijkt hiervoor gebruikt te kunnen worden.
  En beter een doorvoerbuis te veel dan te weinig.

 4. Marko schreef:

  Trouwens de doorvoer buizen haarden echt nog wel een stuk naar links kunnen geplaatst worden, normaal ligt alles zover mogelijk naar links of rechts in de meterkast ivm plaatsen appendages zoals gasmeter. En watermeter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.