fbpx

8 reacties op “Kabels in rookgasafvoer

 1. Nic schreef:

  Triest dat dit zo vaak voorkomt. Klassieker aan het worden.

 2. Remco schreef:

  Aanleg op deze wijze is (potentieel) gevaarlijk tot zelfs (potentieel) dodelijk.
  Wat mij betreft mogen er dan ook hoge boetes en/of gevangenis straffen op komen te staan indien niet conform de geldende normen en richtlijnen wordt/ is uitgevoerd.
  Daarnaast: 3 x boete of straf = permanent einde bedrijfsvergunning (incl. verbod onder andere bedrijfsnaam te herstarten).
  Indien eea gerealiseerd is geweest door HobbyBob (de bewoner zelf of een “mannetje” van de bewoner) geld wat mij betreft idem vwb de boetes en straffen (zowel voor bewoner als het “mannetje”).
  Zal het kunnen helpen de alom aanwezige “prutsers” tot inkeer te brengen?

 3. Marcel schreef:

  Wat een dombo’s om de alu buis daarvoor te gebruiken.

 4. Ron schreef:

  Je staat er versteld van wat je soms tegenkomt. Hoe ze het durven af te leveren en hoe de rekening met een vork geschreven is. Nu kom je bij onze oosterburen ook wel eens gepruts tegen. Echter daar lijkt het beroepsgilde voor handwerkers toch vooreen hogere kwaliteit van aflevering van werkzaamheden te zorgen. Eigenlijk jammer dat we dat niet meer in Nederland hebben.

 5. Sjaak schreef:

  dat is er in Nederland aan de hand, je hoeft niet erkend te zijn als installateur of kennis te hebben van gas en of elektrische installaties dan mag je jezelf installateur noemen!!!
  Vrijheid blijheid is wat de onze overheid van groot belang hecht?

  onze klanten zijn echter de dupe.

  Ik ben erkend inspectie bedrijf zowel voor gas en elektrische installaties, niet gecertificeerd wel met de juiste kennis.

 6. AvL schreef:

  Ik begrijp de reacties van mensen die hier boos om worden.
  Zelf vind ik het ook triest.
  Goede vakmensen verkrijgen is meer dat een opleiding geven, mensen willen ook weer toekomst in hun vak zien. Zien dat ze het tot hun pensioen of langer kunnen uithouden. Hier voor is de verhouding privé en werk en meer keuze vrijheid mijn inziens noodzakelijk. Parttime werken moet mogelijk zijn en 24/7 schaffen we af, of wordt heel heel goed betaald. Alle kantoor beroepen met uitzondering van de eigenaar vallen weer onder de cao. Want zolang er alleen al een salaris verschil van minimaal €1500 per maand tussen een top technici en bv communicatie adviseur zit,( en dan heb ik het nog niet eens over de secundaire verschillen) ga je geen mensen in de techniek aantrekken. Mijn inziens doen werkgevers hier ook iets in

 7. Albert van Beek schreef:

  Ik kwam er dagelijks mee in aanraking en trieste is dat verzekering hun ogen sluiten omdat ze aan de ene kant het toe laten en aan de Andere Kant vragen ze steeds meer eisen aan de installateur en inspecteur en zelf hebben de verzekeringen boter op hun hoofd, macht misbruik noemen we dat. Ik zit zelf al drie jaar thuis door een schuld van een ander.

 8. van dijk schreef:

  dat geknoei heb je met warmtepompen ook dank zij de installatie fout door er toch een op een ongeschikt huis te zetten loop ik 4 jaar met fluitende oren rond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.