fbpx
Installatiefouten

Lang leve alu-tape

Bij het verwijderen van een oude gevelkachel, kwam de monteur een afvoer tegen die voor de tweede keer gebruikt is. De doorvoer was echter te kort, en dit is bij de laatste renovatie opgelost met lange schroeven en een alu-tape, voor zowel de binnen- als de buitenbuis. Inventief, maar gevaarlijk. De situatie bestaat nu gelukkig niet meer.

 

Heeft u ook een installatiefout? Zend hem hier in.

2 reacties op “Lang leve alu-tape

  1. willem schreef:

    Lokale verwarming met een gesloten toestel is mooi, maar als de amateur er zich mee gaat bemoeien ook heel gevaarlijk. Verbazingwekkend dat het toestel werkt, want volgens natuurlijkweg zal hij moeten stikken in zijn uitlaatgassen. Zeer gevaarlijke situatie die aangeeft dat de rechter nog veel zaken heeft te regelen. Recent is een monteur veroordeelt voor onverantwoord werken aan een gasinstallatie. Het geeft maar weer aan dat installateur een vak is.

  2. koos schreef:

    Willem…..Maar alle amateurs zijn niet altijd ondeskeundig…. je hebt ook hele goede ingelezen amateurs die het soms beter doen dan de prof. die er met de pet naar gooit of door de drukte een steek laat vallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.