fbpx
Installatiefouten

Last van lekkage

Je zou kunnen overwegen om bij lekkage de bron aan te pakken. De verbindingen van deze afvoer deugen niet, of het afschot. En bij lekkage kunnen ook rookgassen vrijkomen. Dat is dodelijk.

Nee, deze handige rakker heeft een opvangsysteem gemaakt voor het condenswater. Nog kwalijker is dat het onderhoudsbedrijf deze situatie telkens heeft goedgekeurd. Nu is er iemand met meer verstand ter plekke geweest, en kan er een streep door dit stukje broddelwerk.

Heeft u ook een installatiefout? Zend hem hier in.

4 reacties op “Last van lekkage

 1. Adriaan Keij schreef:

  Droevig zoals er gerotzooid wordt in de installatiebranche… Maar TOP dat het op deze website aan de kaak wordt gesteld! Naam van de prutsers erbij zou nog mooier zijn natuurlijk, plus een ‘zwarte lijst’.

  Was er maar zo’n website voor medische missers, want er is ook veel ‘medisch prutswerk’ helaas.

 2. jos schreef:

  Dit is duidelijk een onderhouds/klusbedrijf zonder vakkennis en vakdiploma,s, Onderhoudsbedrijf Klus maar raak voor een knaak ! Sinds 1997 mag iedereen zich maar installateur noemen ,vaak rijden deze gasten nog rond in dure bedrijfswagens met installatiebedrijf …. erop veelal zonder vakkennis en diploma,s , wordt echt tijd dat de energiebedrijven zoals vroeger weer inspecteurs op pad sturen en voor dit soort situaties hoge boetes gaan uitschrijven .

 3. Martijn Goossens schreef:

  De rubriek “Installatiefouten” is al jaren een van mijn favorietjes.

  Goed om fouten te benadrukken (kan iedereen van leren) én natuurlijk lachen om het prutwerk dat gevonden wordt.

 4. Imad schreef:

  Deze spullen liggen toevallig nog in de schuur. Een putje nog die over was van de badkamer renovatie en wat hulp stukken. En hier komen zo goed van pas hhh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.