fbpx
Installatiefouten

Luie monteur

De installateur kreeg melding van een lekkage. Hier is dankbaar gebruik gemaakt van de standleiding, omdat gaten boren voor doorvoeren te ingewikkeld leek. De kabels lopen door de hele woning tot aan de meterkast door de riolering. Iets wat we vaker zien bij de wat simpelere aansluitingen van zonnepanelen met luie monteurs. Een T-stuk erop lijmen kon nog wel uit.

Heeft u ook een installatiefout? Zend hem hier in.

5 reacties op “Luie monteur

 1. R. Horseman schreef:

  Erkend installateur was waarschijnlijk “te duur”.

  • Nic schreef:

   Allemaal aangesloten door erkende zonnepanelenboer. Bewoner heeft zelf veel gedaan en alle aansluitingen overgelaten aan de erkende elektra man. Heeft geen enkel commentaar gegeven, meerdere keren wifi hersteld, hij vindt alles oké. 20 panelen op 1x25A groep, terwijl hoofdzekering 1×35 is. Deze panelenboer heeft ook de cv ketel vernieuwd, werkelijk om te huilen.

   • Stefan Brand schreef:

    20 panelen op 16A zekering kan prima hoor. Oost +west dak bijvoorbeeld, topt die afhankelijk van dakhelling topt die niet eens af. (SolarEdge systeem bijv, kan prima)

 2. Marco schreef:

  Zulke bedrijven moet je met naam al publiceren.
  Niet te filmen dit.

 3. Nic schreef:

  Dat is de tweede keer dat ik de mooiste foto ingestuurd heb. 3 jaar geleden ook al. Ik heb er nog veel meer!!!! Dank aan de klussers die zich installateur noemen, met naam op de bus!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.