fbpx
Installatiefouten

Luxe glazen designbeugel

Dat is nog eens innovatief: een luxe glazen designbeugel en condensopvang in één product. Zorgelijker is dat de doorvoer van 1997 is, en de ketel van 2018, meldt de inzender. De rookgasafvoer is dus niet meevervangen bij de ketelvervanging, en dat is dus de grootste flater.

Heeft u ook een installatiefout? Zend hem hier in.

7 reacties op “Luxe glazen designbeugel

 1. Marcel schreef:

  Herken ik een Topline??? Uit 2018???

 2. Sjaak schreef:

  Zo aan het natte broekstuk en de uitwendige aluminium pijp te zien is niet de RGA inwendig lek maar is er hier vermoedelijk sprake van regenwater lekkage via dakdoorvoer of dakpan.

 3. Frans schreef:

  Knap dat jullie zien dat het broekstuk nat zou zijn. Als het broekstuk alleen aan de buitenkant nat is kan een druppel water nooit de buitenkant van de aluminium pijp bereiken om in het kopje te landen. En dan ook geen sporen op de pijp achterlaten.

  Dit toont maar weer eens aan dat de aanbieder van de foto verplicht zou moeten worden te reageren op vragen in plaats van ons in het ongewisse te laten en er een raadspelletje van te maken.

 4. A schreef:

  Een gat met alu tape gedicht net onder broekstuk. En een hwa lucht toevoer.

  • Marko schreef:

   Dit is geen gewoon gat, maar een gat voor de co meting, maar dan nog waarom daar als er op de ketel in het broekstuk meetpunten zitten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.