fbpx
Installatiefouten

Nep-elektrische bus

Dit keer geen echte technische installatiefout, maar een monteursgeintje. En eigenlijk ook juist een installatiefout, omdat het in essentie een parkeerfout is. 😉

De werknemers van deze installateur hebben een oplaadkabel meegenomen, die ze aanwenden om te fingeren alsof de bus elektrisch opgeladen moet worden. Daardoor weten ze zich verzekerd van de beste parkeerplaatsen voor hun bus bij de klus. En dat scheelt weer kostbare meters richting hun project.

De collega’s konden er om lachen en stuurden de foto in. Het is ons nog niet bekend of de parkeerwachten hier doorheen wisten te prikken.

En het is misschien een aansporing voor installateurs om bij vervanging van het wagenpark ook écht elektrisch te gaan rijden. Naast maatschappelijk verantwoord, goed voor het image, ook nog eens verzekerd van goede parkeerplekken zónder gebruik van de eigen haspel.

Heeft u ook een installatiefout? Zend hem hier in.

5 reacties op “Nep-elektrische bus

 1. MarkS90 schreef:

  Parkeren waar je niet mag staan? 350 euro? 450 misschien? Kan wat mij betreft niet hoog genoeg zijn. Wat een losers om net te doen of je bij een geweldig MVO-bedrijf werkt.

 2. Ruud schreef:

  Ik vindt dit toch wel geweldig….. zeker als je je bus nergens kwijd kan in de binnen stad.

 3. Rudi schreef:

  Oke even voor de beeldvorming. Een monteur in de installatie techniek rijd in de winter voor de baas makkelijk 300km per dag om de storingen te verhelpen. Wat is de actie radius van een bus vol materiaal bij een buiten temperatuur van -5 ?

  Electrisch rijden is leuk als je heel planmatig kan werken en van laadpaal tot laadpaal kan rijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.