fbpx

6 reacties op “Nieuw huis gekocht

 1. Harm schreef:

  Wat ook zeer slecht is wat we vaker tegenkomen is dat er rvs slang horizontaal uit schoorsteen komt , slang ( kunstof of rvs) mag NOOIT horizontaal gebruikt worden , verloop naar star moet verticaal zitten .

 2. Marcel schreef:

  Ach, het toestel is wel netjes onderhouden toch????

 3. H,B,L,L . Bonte schreef:

  Fijn dat Eneco wel zijn sticker er op plakt

 4. Barriebeun schreef:

  Tja, zo zit half Nederland in elkaar haha, jaren liggen sukkelen goedkoopste mag het maken en dan liggen zeuren op deze constructies die we aan onszelf te danken hebben, lang leven markt werking ✌️

 5. Ramon schreef:

  Het is wachten op het doorrotten van het aluminium condens T-stuk want dat gebeurd gegarandeerd zo direct na een rvs voering. En dan de luchttoevoer, zit volgens mij niet aangesloten dus haalt zijn zuurstof uit de ruimte. Zo te zien is de opstellingsruimte een kelder of onderhuis o.i.d dus het lijkt me ook sterk dat de noodzakelijke ventilatie openingen aanwezig zijn. Echt schandalig weer dit. Hopelijk word dit met de gasketelwet per 01-01-2023 (helaas weer uitgesteld dus) voorkomen alhoewel ik denk dat de echte prutsers gewoon doorgaan met ketels aansluiten op deze manier want die trekken zich toch nergens wat van aan. Ben benieuwd hoe e.e.a. gecontroleerd gaat worden. En waarom mogen ketels gewoon aan iedereen verkocht blijven worden via een WarmteService of via online. Dat werkt ook dit soort installaties in de hand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.