fbpx
Installatiefouten

Op de kop

Comfortklachten bij de klant. Het wordt maar niet goed warm in huis. Uiteindelijk treft de servicemonteur de oorzaak: de radiator is door een vlijtige klusser op de kop gemonteerd, waardoor de aanvoer van warm verwarmingswater op de retour van de radiator is aangesloten. De doorstroming is daardoor zo slecht, dat de afgifte minimaal is. De opgetrommelde installateur heeft het euvel verholpen, maar niet nadat hij een foto maakte en hem instuurde voor deze rubriek.

Heeft u ook een installatiefout? Zend hem hier in.

3 reacties op “Op de kop

  1. Eolffers schreef:

    Zeker een klusser geweest van werkspot

  2. jan schreef:

    Heerlijk ik zie een verdampingsbakje hangen. Graag elke dag vullen en morsen dan is de radiator te minsten snel lek. Kunnen we hem weer vervangen. Voor de vochtigheid in de ruimte heeft het nauwelijks effect.

  3. hans willemse schreef:

    dit komt ook veel voor bij montage van thermostaat radiator knoppen: met de knop omhoog gemonteerd waardoor de knop de “regelt” op de opstijgende warmte van zijn eigen afsluiter en dus sluit terwijl de temp. in de ruimte lager is dan gewenst, soms gekozen i.v.m. de weinige ruimte in een situatie maar veel door ondeskundigheid !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.