fbpx
Installatiefouten

Riooljournalistiek

Een opdrachtgever wilde uit kostenbesparing de riolering zelf aanleggen.

 

 

De installateur legde hem netjes uit dat de leidingen onder 45 graden gelegd dienden te worden. Zo gezegd zo gedaan. Het pvc is netjes verlijmd. De wetenschap dat de naar boven lopende buis de hoofdriolering is, verraadt wel dat van kostenbesparing geen sprake kan zijn. De installateur heeft de flater met een glimlach hersteld. Goedkoop is duurkoop.

 

 

3 reacties op “Riooljournalistiek

 1. Martin Smit schreef:

  Ben wel benieuwd wat de installateur, toen hij uitgelachen was, de tweede keer heeft achter gelaten. Hier zit meer dan 1 fout in en de vraag rijst dan of ze allemaal wel opgelost zijn.

  Trouwens op een foto kun je niet zien of iets netjes is verlijmd. Sterker nog, er is overtollige lijm zichtbaar wat al niet al te veel goeds beloofd. Schuren en ontvetten zal er ook wel niet bij zijn geweest.

  Een foto van het eindresultaat zou leuk geweest zijn.

 2. Alexander Janssen schreef:

  Waarschijnlijk heeft de installateur er gewoon alles uitgezaagd en is opnieuw begonnen en heeft er minder dan een half uur over gedaan……

  Schuren en ontvetten is trouwens uit de tijd !!

 3. irene schreef:

  De foto roept herinneringen op aan die keer dat we goedkoop uit wilden zijn en een “handige oom” waterleidingen, afvoer en aansluiting op het riool lieten aanleggen. Uiteindelijk moest het allemaal over door een professional. Je moet inderdaad in installatiewerk niet te voordelig uit willen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.